Arxiu per juny, 2018

29
juny

César Ordóñez | No somos islas

Escrit per : Altacapa A: Exposicions|Fotografia l'any: 2018

La nova exposició de César Ordóñez es titula No somos islas, un treball molt poètic que ens convida a reflexionar sobre l’aïllament, sobre l’espai buit que de dins a fora poc a poc s’ho menja tot. Un plaer passar la tarda amb el César, xerrant i compartint projectes. [del 9 de maig al 31 de […]

28
juny

La Central

Escrit per : Altacapa A: Llibres l'any: 2018

Dinar a la cafeteria de la llibreria La Central (c/ Mallorca, 237 | Barcelona) sense preses i amb els mòbils desconnectats, envoltat de llibres, parlant d’art i literatura: una petita meravella. Gràcies Mercè per la bona companyia.

27
juny

Jocs del Mediterrani 2018

Escrit per : Altacapa A: Esports l'any: 2018

Gran final de bàdminton, amb triomf de Pablo Abian que es va imposar a Lucas Maurice Corvee. Això no és el mundial de futbol, ni la Champions League, ni les Olimpíades… però l’esforç i la il·lusió és la mateixa.  

26
juny

Vall d’Aran, nit de Sant Joan

Escrit per : Altacapa A: Pobles i ciutats l'any: 2018

Cap de setmana a la Val d’Aran, impressionants els Uelhs deth Joeu. Bona companyia per celebrar la nit de Sant Joan en Arties.

17
juny

Espaguetis carbonara de carabassó

Escrit per : Altacapa A: Gastronomia l'any: 2018

Espaguetis carbonara de carabassó, però en lloc de cansalada he fet servir pernil salat, i els he bullit uns minuts més del que tocava (ens agraden un pèl tous). Emplatat amb motlle cilíndric.

17
juny

Ja està aquí l’estiu

Escrit per : Altacapa A: Pobles i ciutats l'any: 2018

14
juny

Túnel de rentat

Escrit per : Altacapa A: Altacapa l'any: 2018

M’encanta el túnel de rentat…

10
juny

Concert ACEM

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2018

Més de 5.500 músics toquen plegats. Gran èxit del concert del 25 aniversari de l’associació catalana d’escoles de música. Wow !! Felicitats a grans i petits, inoblidable.

05
juny

Arriben els núvols

Escrit per : Altacapa A: Pobles i ciutats l'any: 2018

Tarragona.

04
juny

ACEM 25 anys

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2018

Tot a punt pel concert dels 25 anys de l’Associació Catalana d’escoles de Música !!


Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]