Artiga, núm. 20 (novembre 2013)

presentació número 20 d'ARTIGA _ URV novembre 2013 _00

Doncs aquesta tarda s’ha presentat el numero 20 de la revista Artiga al CRAI de la URV. Crec que ha sortit un número força rodó, amb un bon repàs del que està passant aquests mesos per casa nostra. A la foto hi ha els redactors envoltant a Assumpta Rosés, la directora de la revista, que ha fet possible el petit miracle de publicar a Tarragona 20 números d’una revista d’art i pensament contemporani.

A partir de la propera setmana es podrà trobar als punts de distribució:

Tarragona:  CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Centre d’Estudis de la Imatge, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat. Reus:  Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus. Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa. Valls: Museu de Valls.  El Vendrell: Galeria Camila Pérez. Cambrils: Centre Cultural Municipal.

També podreu descarregar-vos la versió digital a  www.art-tarragona.com

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *