Artiga 22

portada ARTIGA 22

ARTIGA 22 sortirà dijous 22 de maig de 2014, ja sabeu que es distribueix gratuïtament junt amb el diari EL PUNT- AVUI a la demarcació de Tarragona.

CONTINGUTS

TEMA DE DEBAT: «Cultura visual i història de l’art». «Estudis i cultura visual: rememoració o adopció?». CREACIÓ. Manel Margalef. EXPOSICIONS: Cicle Resistències, «Resistir en temps de còlera». Dolors Puigdemont, quatre aproximacions. «Fotografia de col·lecció», fons del Museu de Valls. Joaquim Chancho, desglossat. Albert Macaya, «Troposferes». PUBLICACIONS: Biennal de Valls 2013, Premi Guasch Coranty. Tomàs Olivar, Passió i vivència del paisatge. Joaquim Chancho, El dibuix del pensament. Josep Busquets, L’escultor de Valls. Mecanismes de porositat. Arts, educació i interdisciplinarietat, Els projectes, punt de trobada entre museus i escola. DESTACATS: Carlos Valverde, «Transcomunicación instrumental». «L’efímer constant». Nil Bartolozzi, «Orígen i creació, rizoma». Convocatòria de mediació. Mario Pasqualotto, «El nom de Déu és femení». Art&Works a Reus, Festa GAC a Anquin’s. Teresa Felip, «La carretera de l’exili». Beatrice Bizot, «Veus silencioses a la ciutat». «Panorama, un recorregut per la creació audiovisual del territori». Premis per Artiga. Revista d’Art i Pensament contemporani. MIRADA EXTERIOR: Allan Kaprow, «Altres maneres». Bill Viola, Gran Palais, «Definitivament no m’agrada Bill Viola». René Pollesch, «Kill your Darlings!». INICIATIVA: XI Jorada de pedagogia de l’art i museus «Art i ciutat, diàlges entre entorn urbà i arts visuals».

COL·LABORADORS: Anna Andevet, Anna Berenguer, Esther Canals, Patrícia Carles, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Sara Espinos, Roser Juanola, Beatriz Luque, Albert Mercadé, Jordi Ribas, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo.
A partir de la setmana següent es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ: Tarragona: Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus: Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus.
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa.
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal.
També podreu descarregar-vos la versió digital a www.art-tarragona.com

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *