Catàleg. Biennal de Valls 2013

portada catàleg biennal de valls 2013

Coordinat per Jordi París i Cèlia del Diego, el catàleg que recull les obres seleccionades i les premiades a la Biennal de Valls és una declaració d’intencions i la culminació d’un projecte molt sòlid. Com a llibre és un meravellós objecte “estrany” que funciona de forma autònoma i al que cal acostar-se amb ganes de descobrir coses noves: n’està ple. Cal reivindicar també la funció que aquests llibres tenen com a document que recull el que està passant, en un temps i en un àmbit limitat, en el món de l’art, com qui diu –en el cas que ens ocupa– en la frontera sur. Un lloc on sempre ens havien dir que pràcticament no passava res interessant.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *