16
oct.

Bi-cussion

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Música l'any: 2014

bi-cussion a altafulla 16 octubre de 2014

Bi-cussion: 16 nois i una noia d’entre 12 i 20 anys que venen de l’Escola d’Art i Música de Bielefeld, una de les més grans d’Alemanya. Fan concerts arreu del món i ara actuen a Tarragona, el Vendrell, Cambrils i aquesta tarda a Altafulla. Perfecció tècnica i diversió. Quan les coses difícils semblen fàcils.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Bi-cussion"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]