18
oct.

Espaldamaceta, unplugged

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Música l'any: 2014

espaldamaceta espalda maceta _ la cantonada _tarragona _ octubre 2014

Actuació —en la presentació del número 23 d’Artiga— d’Espaldamaceta al Cafè La Cantonada (C/ Fortuny, 23 Tarragona). Un petit gran concert  “unplugged”  en què José Juan González va repassar un bon grapat de cançons dels primers discos, ens va explicar un munt de coses divertides i anècdotes del seu darrer treball Baile Masái, amb una fantàstica improvisació final que diu molt de la seva vocació de trobador.

portada baile espaldamaceta

 

Baile Masái també s’ha editat en vinil (Gandula, 2014) i es pot trobar en la botiga digital de Gandula (aquí) o a Barcelona en Surco, Ultra-Local Records, Discos100, Revolver, BCore, Wah Wah, Dead Moon, Paradiso, i Apolo Store.

[Per cert, gràcies José Juan per portar-me el CD i el vinil]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Espaldamaceta, unplugged"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]