Espaldamaceta, unplugged

espaldamaceta espalda maceta _ la cantonada _tarragona _ octubre 2014

Actuació —en la presentació del número 23 d’Artiga— d’Espaldamaceta al Cafè La Cantonada (C/ Fortuny, 23 Tarragona). Un petit gran concert  “unplugged”  en què José Juan González va repassar un bon grapat de cançons dels primers discos, ens va explicar un munt de coses divertides i anècdotes del seu darrer treball Baile Masái, amb una fantàstica improvisació final que diu molt de la seva vocació de trobador.

portada baile espaldamaceta

 

Baile Masái també s’ha editat en vinil (Gandula, 2014) i es pot trobar en la botiga digital de Gandula (aquí) o a Barcelona en Surco, Ultra-Local Records, Discos100, Revolver, BCore, Wah Wah, Dead Moon, Paradiso, i Apolo Store.

[Per cert, gràcies José Juan per portar-me el CD i el vinil]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *