Amb Ricardo Cases al Full Contact (Scan)

visita expo ricard cases el blanco tarragona octubre 2014

Dissabte vam poder xarrar una estona amb el fotògraf Ricardo Cases, després de la presentació que va fer del seu projecte El porqué de las naranjas al Full Contact del festival Scan. Normalment parlem de la influència de l’home en el paisatge, de com l’home el modifica i el transforma. Poques vegades ens parem a pensar en com un paisatge determinat pot modificar-nos a nosaltres. El treball de Ricardo, una feina de tres anys, s’ha concretat en un llibre d’imatges recollides a l’horta valenciana, petites imatges en color, sense text, molt evocadores: animals domèstics, persones fent coses o no fent absolutament res, cases a mig construir, una pilota de futbol, barres de pa, gent caminant… Sovint coses que no semblen interessants, que són anecdòtiques, coses que a vegades, quan fem una fotografia, intentem deixar fora de l’enquadre. Una petita meravella editat amb molta cura MACK que ja tenim al prestatge.

el porque de las naranjas _Ricardo-Cases

Fa dos anys el vam conèixer a l’Escola d’Art de Tarragona amb Belleza de barrio, i ara tenim l’oportunitat de veure el seu treball El Blanco (2008) en La Cocotte. Fotografies de format petit que ens fan acostar-nos a la imatge, que ens fan mirar “dins” del que l’artista ens vol ensenyar.

[La Cocotte][Plaça d’en Rovellat, 13 baixos |Tarragona |977 22 80 19][De dimecres a diumenge, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h][Dilluns i dimarts, tancat][Entrada gratuïta][30 de novembre del 2014]

Comparteix:
Altacapa