Premis GAC 2015

Andreu Rodríguez premis GAC

La vuitena nit del galerisme, que es va celebrar ahir al MACBA, i el lliurament dels premis que atorga el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GAC), van ser un bon moment per insuflar una mica d’optimisme en el panorama de l’art contemporani català.

La galeria Kowasa, que va tancar les seves portes al juliol, va rebre el Premi a la trajectòria per haver estat una de les galeries especialitzades en fotografia més importants d’Europa. El guardó a la millor galeria per la seva projecció internacional se’l va emportar Mendes Wood DM de Sao Paulo per la seva aposta d’exposicions avantguardistes i experimentals.
El reusenc i bon amic Andreu Rodríguez –en la imatge–, va obtenir el premi al col·leccionisme com a reconeixement a la tasca realitzada durant anys formant a Reus la col·lecció més important d’Espanya d’art electrònic.

El crític Joan Maria Minguet, els comissaris David Armengol i Martí Manén i el suplement ‘Cultura/s’ completen el llistat dels premiats. L’artista Susana Solano va rebre el Premi Honorífic.

 

Comparteix:
Altacapa