03
febr.

Escribint una carta

Escrit per : Altacapa Categoria: Canvi social l'any: 2015

escribint una carta

Es tan estrany escriure una carta avui dia! Pràcticament és com fer un dibuix.  S’ha de buscar el paper, el bolígraf, un sobre, i a l’hora d’escriure tens temps de pensar que dius, cosa a vegades amb els whatsapp, els sms (encara existeixen?) o el twitter no sempre fem.

 

I després cap a correus a posar-la a la bústia.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Escribint una carta"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]