Pau López |Pero yo ya no soy yo, ni mi casa es ya mi casa| primeres conclusions

Pau López _Pero yo ya no soy yo, ni mi casa es ya mi casa 00

Primeres conclusions del projecte Pero yo ya no soy yo, ni mi casa es ya mi casa que ha portat a terme al llarg del mes d’abril el Pau López i que es podrà veure a finals de juny en una exposició dels diferents participants en la convocatòria “Transmissions” realitzada a Tarragona en el marc d’El Teler de Llum i gràcies a Kunstainer.

Pau continua explorant les organitzacions socials que segueixen camins secundaris, carrerons que poca gent transita, llocs poc visibles però que són un reflex —a escala reduïda— del que passa en el carrer major, en la plaça de poble.

Pau López _Pero yo ya no soy yo, ni mi casa es ya mi casa 01

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *