Omumbo Rombomba

omumbo rombomba _biblioteca pública de taragona _ oct 2013

 

omumbo rombomba _biblioteca pública de taragona _ oct 2013 1

Alexander Hernández, contacontes veneçolà, i el duo de flauta i percussió “Flutercussió”  presenten Omumbo Rombomba, amb músiques i contes de Camerun, Ghana, Senegal i Veneçuela, així com melodies tradicionals dels indis Warao de l’Orinoco. La insuperable màgia de la paraula declamada que ens agafa pel coll i ens sacseja d’un costat a l’altre, la paraula escoltada entre amics, entre pares, fils, avis i nets. Les mirades. Els copets a l’esquena. En fi, tot el que no tenen les apps del mòbil o la tablet…

[aquesta tarda a la Biblioteca Pública de Tarragona]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *