Pell diluent|MAMT

Projecte que pretén que els alumnes de 2n de Joieria i Arts Aplicades al Mur de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona experimentin el que significa exposar en un museu: des de la planificació prèvia fins al moment de la instal·lació de les peces. Bona selecció d’obres i bon plantejament.

mamt

[…] “s’emmarca dins del programa Hibridacions i Contextos coordinat per ACVic Centre d’Arts Contemporànies que té la voluntat d’articular projectes en xarxa entre els centres, espais d’art i les escoles especialitzades en art i disseny; entitats que són alhora distants en les seves activitats quotidianes, i properes en fites com són el foment de les relacions entre l’art, l’educació, el context i la connexió amb la societat. Per al curs 2015-2016 els alumnes de 2n de Joieria i Arts Aplicades al Mur de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona han articulat el seu projecte al voltant del concepte Pell diluent, en col·laboració amb el MAMT. L’exposició es podrà visitar fins el proper diumenge 8 de maig.” [més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *