Valors emergents a Cal Massó (Reus)

iesgf_calmasso.JPG

En altres contextos culturals –els Estats Units o Anglaterra, per exemple– el concepte d’emerging, referit a l’art emergent, no és estrany als espais expositius, i no únicament públics. Les finalitats són múltiples: d’entrada és més econòmic apostar per valors nous que per artistes ja consolidats. Permet determinar quines són les noves tendències, les noves tècniques, els nous aires que bufen en el territori comú al que hem anomenat art. Les empreses de disseny, decoració, moda o comunicació, per anomenar les més evidents, envien els seus coolhunters, caçadors de tendències socials, a aquestes mostres i la informació recollida nodreix posteriorment els dissenys tèxtils de la propera temporada o serveix per donar forma als darrers productes tecnològics. En el cas que ens ocupa les propostes es basen en el tractament de la imatge, la pintura, el dibuix, la fotografia i el volum.
Els participants en la mostra han estat:
Aleix Álvarez, David Avilés, Arnau Casanoves, Pablo Dorado, Sílvia Jiménez, Glòria Jiménez, Mariona Guiu, Laura Hidalgo, Griselda Isern, Cristina López, Blanca Macaya, Ferràn Orta, Carlota Pàmies, Laura Pau, Ivette Puig, Helena Sabaté, Blanca Simó, Sílvia Sorinas, Isabel Troy, Meritxell via, Alícia Vilaplana, Salustià Álvarez, Lorena Arellano, Jordi Bayonas, Jonathan Campillo, Clara Cortadelles, Clàudia Egea, Marta García, Sergi Gavilán, Laura Juanós, Susana López, Iris Mestre, Patricia Otero, Alexander Páez, Míriam Pérez, Jovita Purqueras, Irene Rebenaque, Cristian Relaño, Elisa Revah, Cristina Riveiro, Nikyta Sytnik.

És un extens grup de participants, amb un denominador comú: aquests dies enllesteixen els seus estudis a l’IES Gabriel Ferrater i ben aviat iniciaran camins i trajectòries diferenciades. Cal llistar els seus noms perquè d’aquest grup de prometedors joves en sorgirà la propera generació d’artistes del Camp de Tarragona.

valors_emergents_cal-masso1_palbloc.JPG

[Fins el 7 de juny][Centre d’Art Cal Massó][Carrer de Pròsper de Bofarull, 7 Reus][Tel. 977 010 664]

Comparteix:
Altacapa