Aureli Ruiz a la Fundació Suñol

aureli_ruiz_26.jpg

“L’any 2005, arran d’una proposta del col·lectiu d’artistes italià OPERA NUOVA, Aureli Ruiz inicià un nou projecte titulat Love indifference. Aquest projecte és una producció d’obres en ple procés, seguint tres línies de creació simultànies, que l’any 2007 es van exposar a tres àmbits de la ciutat de Reus: Centre d’Art Cal Massó, Galeria Antoni Pinyol i Centre de Lectura de Reus.
L’exposició que ara es presenta al Nivell Zero de la Fundació Suñol, és una mise en scène ideada específicament per aquest espai. Els accessos al Nivell Zero, com a espais de trànsit que són, també restaran intervinguts. L’especial localització del Nivell Zero a través, en primer lloc, d’un llarg passadís d’accés directe des del carrer Rosselló i un altre des de la primera planta de la pròpia Fundació, crea un doble trajecte que l’artista ha aprofitat per perllongar els límits de les intervencions que conformen”.

[Llegir més i procedència del text aquí][Gràcies Aureli per la invitació!]

[ACTE 6: Aureli Ruiz][Re: Love Indifference][Fundació Suñol, Passeig de Gràcia, 98 BCN ][16/05/2008 – 05/07/2008][Programa d’actes aquí]

Comparteix:
Altacapa