29
juny

Toni Clos | Cristos in love

Escrit per : Altacapa Categoria: Artistes i creadors|Llibres|Poesia l'any: 2016

toni clos_cristos in love

toni clos_cristos in love 2

Ahir encara vaig tenir temps de fer-me amb el llibre d’artista que ha fet l’amic Toni Clos, i vam poder xerrar una bona estona. Un treball molt personal, valent, d’aquells que es fan per què sí, sense voler agradar o seguir un corrent, sense apocaments. També un balanç de les obres fetes i dels camins encetats.

I com m’agrada que m’estimin
i que m’ho diguin a la cara,
i les carícies
i els petons
i les abraçades
i els afalacs,
però sense demanar-ho.
Que em xiuxiuegin coses a cau d’orella,
com quan era petit.
Que bonic, que bonic, que bonic!

(Toni Clos)

toni clos_cristos in love 3

“J’ai toujours eu la joie de vivre. J’aime voyager et faire des séjours de peinture, aussi souvent que possible, surtout en France. J’ai fait de longs séjours à Paris, à St. Mathieu de Treviers (bourse de l’Association Les Vendémiaires) et je séjourne Habituellement à Sant Hilari, capitale de la petite Suisse catalane. J’aime bouger, me pendre dans le couler des yeux des autres, dans les coulers de leurs vêtements, les sinuosités de leurs corps…” (Toni Clos)

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Toni Clos | Cristos in love"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]