Perspectives | Centre de lectura de Reus

Segona part de l’exposició Perspectives: interferències i transvasaments en el paisatge. Amb peces de Roger Caparó, Egir Naguer, Lluís Vives i Lídia Porcar. S’ha buscat el contrast en les obres i els artistes, complementant i enriquint els diferents discursos, que donen una mirada, desde punts de vista dispars al “problema del paisatge” i la relació que hi establim. Fotografies acurades i netes de Lluís Vives que ens parlem de la perspectiva història del paisatge (imatge de dalt), Roger Caparó (a sota d’aquestes ratlles) ens porta un crestó com a element humà que modifica —pràcticament amb les mans— l’horitzó.

El treball de Lídia Porcar (a sota) indaga en l’estructura fragmentària que forma el paisatge capa a capa, percepció a percepció. Com si fos un gran collage, un trencaclosques o un organisme viu que decideix dia a dia com construir-se.

Negir Naguer (just a sota) es qüestiona el que tenim al costat i no veiem. El que passa desapercebut, el que creix allà on ningú mira. La poètica del dia a dia, de les coses petites.

[Centre de Lectura][C. Major, 15 | Reus |977 773 112][del 24 de febrer al 18 de març de 2017]

Comparteix:
Altacapa