26
juny

El Montsant: Cornudella|Ulldemolins|La Morera

Escrit per : Altacapa Categoria: Pobles i ciutats l'any: 2017

L’aigua, amb la seva llarga acció erosiva, ha modelat en els conglomerats calcaris del Montsant un gran nombre de formes: gorgs, cingles, monòlits i baumes. Cap de setmana de redescobriment de les Cadolles Fondes, unes basses i salts d’aigua al llarg del riu Montsant, a prop de l’ermita de Sant Antoni, a Ulldemolins. Passejada en bona companyia fins l’ermita de Santa Magdalena. Dinars a la fresca, sopar a Cornudella… Un gran cap de setmana.

Petits grans racons.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "El Montsant: Cornudella|Ulldemolins|La Morera"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]