09
jul.

Rachel Wells | El gato que curaba corazones

Escrit per : Altacapa Categoria: Llibres l'any: 2017

 

No formarà part de la història de la literatura universal, però potser tindrà un lloc destacat en el món de la literatura local. Concretament en la literatura local felina. Un llibre entretingut que fa passar una estona agradable.

[Rachel Wells][El gato que curaba corazones][Duomo ediciones][Barcelona, 2017][387 pàgines]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Rachel Wells | El gato que curaba corazones"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]