16
jul.

Cheaters’ Collective | The Grey

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2017

El col·lectiu artístic que formen Antonio Luque i Francesc Roig va construint capa a capa un discurs molt interessant sobre els detritus de la societat actual. Van recollint fragments físics de runa, trossos de plàstic, petites peces metàl·liques, coses que ningú vol i que el mar –l’oceà– ens torna cada dia. Històries inacabades.  I també, i això em sembla més estimulant, els detritus de la cultura post industrial de masses, el que ningú vol i malgrat això, utilitzem constantment.

[“Wild Side”, es un proyecto iniciado por Cheaters’ Collective, formado por Francesc Roig y Antonio Luque, hace varios años en diferentes partes del mundo.  “Wild Side, rotació”, es la segunda parte de este trabajo.]

[The Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 10 de juny de 2017 al 7 de juliol de 2017]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Cheaters’ Collective | The Grey"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]