Tecletes

tecletes2.JPG

S’ha presentat avui Tecletes, associació de mares de tgn, amb una festa participativa a la plaça dels sedassos, on es podia dibuixar amb guix al terra i escoltar als DJs Lluïsos [vaja, en Lluís M. que petit és el món!] i també fer una cervesa o dues.

tecletes1.JPG

I aquí teniu una mica d’info que m’ha enviat la Sílvia Iturria [ja veus que he posat el post en “canvi social”, una abraçada!]:

< Tens ganes de participar en un projecte obert i que creix  i canvia al mateix temps que ho fa el teu fill?
Tens ganes d’inventar activitats que et permetin divertir-te conjuntament?
Vols compartir amb altres mares-pares i nens la teva creativitat i experiència per fer una xarxa de recursos relacionats amb el tema de la maternitat i la criança?
Tecletes ens trobem cada dimecres de 17.30 a 20.00 hores al centre cívic de la part alta  en el que hem anomenat espai Tecletes Familiars.
I per començar hem programat les següents activitats*:
— Xerrada “El bebè emocional” (gestació, creixement i criança) per Enrique Blay
dimecres 1 d’octubre a les 18.30 hores
— Taller “Criança i Educació Infantil” impartit per l’Enrique Blay el dissabte 18 d’octubre de 10.00 a 14.00 hores i de 16 a 19.00 hores. Adreçat a tot el nucli familiar.
— Xerrada “Reflexologia podal infantil” per Antonia Albareda el dia 5 de novembre a les 18.30 hores.
— Taller pràctic de Reflexologia podal a partir del  18 de novembre i durant 5 setmanes. Aprèn a fer reflexologia al teu fill. Plaçes limitades.
(*Totes les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom i es fan al Centre Cívic de la Part Alta, carrer Puig d’en Sitges s/n davant l’antic escorxador)

tecletes3.JPG

Comparteix:
Altacapa