Marcel Pey | The Burning Blade

Els anys seixanta del segle XX van representar, a nivell artístic i cultural, un impuls renovador que va canviar la societat occidental com poques vegades ha passat. Aquella onada encara perdura i artistes com Marcel Pey, que tenia 20 anys l’any 1968, ha explorat durant 4 dècades, amb un llenguatge propi, els mites i els ídols creats —i sovint caiguts— d’aquella època, les seves arrels i com han evolucionat. Gran treball d’Assumpta Rosés al davant del comissariat de la mostra. No us la perdeu.

[Tinglado 2 | Moll de costa | Tarragona][del 17 d’agost al 7 d’octubre][dimarts a dijous de 10 a 13h | divendres i dissabte 10 a 13h i 17 a 20 | diumenge i festius d’11 a 14h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *