18
oct.

El Museu del Rock de Jordi Tardà

Escrit per : Altacapa Categoria: Galeries d'art/museus l'any: 2018

Érem estudiants. No teniem mòbils ni existia internet. Havia diaris (en paper), llibres (també en paper) i escoltàvem la ràdio. Per les tardes Dia a dia, rock a rock de Jordi Tardà en Catalunya Ràdio, i Dialogos tres de Ramon Trecet en RNE Ràdio 3. Jordi Tardà era un savi i col·leccionava qualsevol cosa que estigues relacionada amb el rock, fins i tot —somni de tot col·leccionista— va obrir breument un museu memorable que era el primer d’Europa en aquesta matèria i estava a l’alçada dels que tenen als Estats Units. Ara la col·lecció s’ha començat a subhastar. La noticia la donen els diaris (ho he vist per internet), algunes revistes especialitzades en música, la ràdio i fins i tot TV3. Els redactors i periodistes ho expliquen com si fos una cosa inevitable, una cosa més o menys esperada. Pot ser he buscat poc però no he sapigut trobar cap crítica. Ningú ha dit tampoc: que trist!

Like this:
Share this:

Cap comentari per "El Museu del Rock de Jordi Tardà"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]