Agustín Ruiz de Almodóvar a la Galeria Camil·la Pérez del Vendrell

11.jpg

El proper divendres dia 3 d’ octubre el ceramista granadí Agustín Ruiz de Almodóvar  presenta l’ exposició ”Relacionados”.
Es tracta d’una col·lecció de peces, eminentment escultòriques, de petit format. Utilitza diferents tipus de pastes  i prescindeix de l’ esmalt, el que li interessa és la forma, el volum, la textura…..
La seva obra té moltes referències arquitectòniques, el que pretén es posar límits al buit, fer una reflexió profunda sobre la solitud de l’ existència humana,  omplir buits i crear-ne de nous: finestres massisses, vidres opacs, murs traspassables…
Tot i que la seva formació en un principi va se pictòrica, de seguida es va interessar per la ceràmica sobre tot la japonesa, però més pel concepte que de la ceràmica tenen els japonesos, que per la  ceràmica en si mateixa.
Agustín Ruiz de Almodóvar , ha exposat tan per l’ estat espanyol com a fora i  a l’ any 2004 ho va fer al Vendrell formant part d’ una exposició col.lectiva organitzada per l´Ajuntament de Còrdova, que es va poder veure al Museu Deu
“.

[fins el 8 de novembre. De 17:30 a 18 h. De dimarts a dissabte  a la Galeria Camil·la Pérez Ceràmica de la Plaça de les Garrofes, 4 del Vendrell][Gràcies Camil·la per la invitació i pel text!].

Comparteix:
Altacapa