12
gen.

Parlem contemporani| Convent de les arts | Alcover

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2019

Novena sessió del cicle d’arts Visuals Parlem Contemporani al Convent de les Arts d’Alcover. Com a introducció Ipse, ipsa, ipsum, una acció contundent que qüestiona la identitat i les seves transformacions de la ma de Mireia Zantop. Per continuar quatre instal·lacions que completen el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistelleria.

En Nil Joan ens porta EL Temps és OR, el lloc de treball industrial transportat i comprimit. La Cristina Ferré, en mostra De la por al fàstic, qüestionant les coses que ens fan fàstic i com es transformen en por.

Marie-France Veyrat, amb l’Elogi al Brutalisme canvia escala, textura i materials de l’ordre arquitectònic del brutalisme. Al claustre trobem la peça de Cristian Real, Mirall refugi, construïda de forma delicada amb branques de morera i vímet.

Grans propostes, bon matí en excel·lent companyia.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Parlem contemporani| Convent de les arts | Alcover"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]