05
abr.

Pere Español | Tinglado 2 del port de tgn

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2019

Pere Español, molt conegut com a il·lustrador, presenta amb el títol de Narratives particulars el treball artísitic realitzat al llarg dels darrers anys. La figura humana es fa protagonista en obres amb un fort component surealista, en un diàleg amb objectes propers que es transformen amb la mirada de l’artista. Bona feina d’Aureli Ruiz, comissari de la mostra.

[fins el 5 de maig al Tinglado 2 del port de Tarragona]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Pere Español | Tinglado 2 del port de tgn"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]