Ro Caminal | Immediacions

Ro Caminal (La Juncosa de Montmell, Tarragona, 1966) amb un projecte d’investigació amb un fort component sociològic, centrat en el barri Gaudí en el barri Fortuny de Reus, va guanyar el Premi Beca d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis Biennal 2020-2021.

Es tracta de dos barris d’habitatge social, construïts en els anys seixanta, en una zona d’extraradi (al nord i al sud de la ciutat), ocupats pels immigrants que van arribar al municipi des de començaments dels anys seixanta. L’artista copsa, a través de diferents fonts, com és la vida diària en aquells barris, com ha evolucionat, i com el context físic en què es desenvolupa condiciona el de venir dels seus habitants.

A l’exposició trobem «Miratges» formada per una instal·lació amb cinc vídeos i diferents imatges; «Illes», fotografies en blanc i negre intervingudes; i «Re-construccions», dos pòsters amb missatges.

[Ro Caminal | Immediacions][exposició simultània al Centre de Lectura de Reus i a la Galeria Antoni Pinyol][del 16 d’abril al 3 de maig de 2021]

Comparteix:
Altacapa