18
març

El dispositiu

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2009

logo-dispositiu-web-copia

Arnolfini i l’Ajuntament de Tarragona us conviden a la PRESENTACIÓ de “el DISPOSITIU” el proper 20 de març a les 20 h a l’Antic Ajuntament (c/ Major, 39, Tarragona).

En aquest acte públic s’exposaran les motivacions i les vies de participació de cada una de les cinc propostes que integren la primera edició de “el Dispositiu”, a càrrec de:

Lídia Porcar i Jordi Martorell / Videoscòpia
Sebastià Rosselló / L’Escultura Ideal
Blai Mesa / [dom]
Montserrat Cortadellas / Identitats Compartides
Atsuko Arai / Patrimoni Mundial a casa Teva!

“el Dispositiu: Accions participatives al voltant de la representació” naix com un projecte de projectes entrecreuats que conforma un autèntic dispositiu per a l’anàlisi de l’espectre representacional sociocultural i artístic de la ciutat de Tarragona.

[gràcies Mikel per la info]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "El dispositiu"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]