Gabriel Cualladó a la Fundació Forvm

cuallado0

cuallado11

Per a una tarda de pluja –una mica fosca i trist— no hi ha res com visitar una mostra de fotografia, amb imatges de petit format en b/n. Així doncs ens hem anat a la Fundació Forvm per tal de veure la selecció d’imatges de Gabriel Cualladó (Massanassa, València 1925 – Madrid 2003). Un total de 50 obres fonamentals d’un dels més destacats fotògrafs de l’anomenada “escola de Madrid”. Un recorregut per l’Espanya dels anys cinquanta i seixanta, per les seves gents i la seva forma de viure. Sense afectació, sense maquillatge, amb dignitat, com si les fotografies les fes un dels personatges que habiten aquell món congelat del que provenim.

cuallado2

[Fundació Forum|fins el 26d’abril|C/ d’en Granada, 11 – casa Canals|Tarragona][la imatge ve d’aquí]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *