Taller de fotos per a nens /Tecletes/SCAN’09

tecletes_scan

Ens hem apuntat al taller de fotografia per a nens de 3 i 4 anys que ha organitzat el col·lectiu Tecletes com a activitat complementària a l’SCAN. El BB s’ho ha passat “pipa”, tot i que estava molt sorpresa de veure per primera vegada en la seva curta vida una càmera analògica. Per ara té que fer les fotografies que vulgui amb total llibertat, divendres veurem els resultats.

“Des de Tecletes volem ensenyar  a “llegir” i a “escriure” als nostres fills, en els diferents llenguatges de les arts, es a dir comprendre i reconèixer els elements del llenguatge visual i plàstic, així com potenciar les seves habilitats intuïtives i imaginatives necessàries per al desenvolupament cognitiu i expressiu del nen/a.
Apostem a més pel caràcter experimental de l’art, que aporta una construcció significativa de l’aprenentatge i creiem en el llenguatge plàstic com a vehicle d’expressió que permeti als nens/es la construcció d’un món personal.
Les obres dels nens petits són tan artístiques, tan imaginatives o tan característiques com les realitzades per individus adults, i estan potser més emparentades amb les obres dels artistes del que estan les obres dels nois més grans, que són menys atrevits i amb l’edat perden l’espontaneïtat, però que amb una bona formació de l’àrea milloren en altres coneixements.
El nivell de comprensió d’un individu en les arts apareix lentament com resultat de les seves interaccions en el domini artístic i les seves comprensions més generals de la vida física i social.

tecletes_scan_2

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *