25
abr.

Artiga: art i pensament contemporani

Escrit per : Altacapa Categoria: Revistes l'any: 2007

artiga.jpg

Ja està disponible en els punts habituals de distribució gratuïta el segon número de la revista ARTIGA, publicació quadrimestral d’art i pensament contemporani de les comarques de Tarragona. En aquest número signo el text “J.J. White: Tsunami”.

[Podeu trobar la revista ARTIGA en el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu de Reus, el Centre de Lectura, la Delegació de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Tarragona, les galeries Art Loft i Antoni Pinnyol, les Escoles d’Art de Tarragona, Reus i Tortosa i el Museu de Valls. A Barcelona: Fundació Miró, Galeria Toni Tàpies, el Centre d’Art Santa Mònica, i altres centres culturals.]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Artiga: art i pensament contemporani"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]