Artiga: art i pensament contemporani

artiga.jpg

Ja està disponible en els punts habituals de distribució gratuïta el segon número de la revista ARTIGA, publicació quadrimestral d’art i pensament contemporani de les comarques de Tarragona. En aquest número signo el text “J.J. White: Tsunami”.

[Podeu trobar la revista ARTIGA en el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu de Reus, el Centre de Lectura, la Delegació de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Tarragona, les galeries Art Loft i Antoni Pinnyol, les Escoles d’Art de Tarragona, Reus i Tortosa i el Museu de Valls. A Barcelona: Fundació Miró, Galeria Toni Tàpies, el Centre d’Art Santa Mònica, i altres centres culturals.]

Comparteix

Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *