26
abr.

Encarna Pérez

Escrit per : Altacapa Categoria: Col·lecció Altacapa l'any: 2007

gravat-encarna-perez-pel-bloc.JPG

|Encarna Pérez (Reus, 1961)|Baldufa|Aiguafort, 2003|38 x 28 cm|P.A., signat i datat|

En les obres d’Encarna podem veure laberints o nusos de carreteres, però si fugim del punt de vista superficial que ens fa veure les coses a vol d’ocell i sense involucrar-nos, comprendrem que els seus treballs no estan plantejats des dels núvols, de d’alt del cel, sinó arran de terra. Llavors veurem que representen el que s’amaga sota els nostres peus (arrels) i sota les nostra pell (venes) i que ens produeix la inquietud de les coses ocultes, inquietud que l’artista, en definitiva, posa davant nostre, desvetllant el que ens sustenta.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Encarna Pérez"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]