Tinglado 2 del Port de Tarragona

tinglado-2.jpg

Una notícia interessant que vaig llegir ahir en diferents mitjans de comunicació de Tarragona, i que, de froma resumida diu el següent: “el cap de projecció exterior de l’Autoritat Portuària de Tarragona, José Luis Navarro, ha anunciat que volen potenciar el Tinglado 2 del port per tal que es consolidi com a centre de creació d’art modern i avantguardes”, Navarro demana també la complicitat d’altres institucions, especialment la Generalitat. El que no entenc molt bé és això “d’art modern i avantguardes”, m’agrada més el terme “art contemporani”, però la notícia és bona (tot i sortir a l’inici de la campanya electoral), ja parlarem d’aquí un any…

Comparteix:
Altacapa

3 Comentaris

  1. Ja és hora que a Tarragona tinguem un centre amb cara i ulls i una programació decent, endavant amb el bloc!

  2. Jo estic d’acord amb el Sr. Altacapa, tots aquets bons propòsits semblen fruit d’una estratègia electoral.

    Qui sap, potser no s’ha equivocat, voldrà crear el senyor Navarro una màquina del temps per apropar el MODERNisme i les avanguardes del segle passat a les generacions actuals?. Tarragona is different!

  3. Sí nois! Potser podríem imitar Castelló (amb el seu Espai d’Art Contemporani) o Xixón (Astúries, que ha inaugurat fa poc el Centre d’Art i Creació Indústrial LABoral), ciutats comparables a Tarragona, amb museus d’art contemporani de primera. Tot arribarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *