24
set.

Lluís Bolívar al pati del Palau de la Diputació de tgn

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2009

correfoc1

Els treballs del reusenc Lluís Bolívar (Barcelona, 1961) , amb el títol genèric d’Espurnes, recorren els paisatges de la festa major de les nostres ciutats. 50 peces de diferents qualitats, les 3 o 4 més intenses ens parlen de sensacions, de color, del moviment del foc.

BONUS TRACK

correfoc2

El correfoc, un dels darrers actes de la festa major de tgn.

[l’expo de Lluís Bolívar es pot visitar fins el 29 de setembre]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Lluís Bolívar al pati del Palau de la Diputació de tgn"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]