Les aventures de Bbcapa, Lupita i Ositu (9)

bbcapa11.JPG

Tots els món coneguts tenen regles que guien el seu funcionament. Algunes d’aquestes regles són generals i aplicables a molts dels móns coneguts, com ara la regla de la gravetat, que per aquí es coneix com a Llei de la Gravetat. Alguns móns tenen milers de regles, altres funcionen només amb una. Al Món del Revés hi ha 10 regles, que es coneixen com a Propòsits. Alguns d’aquests Propòsits semblen arbitraris, altres semblen absolutament lògics. Els Propòsits del Món del Revés són aquests:

1.-  Respirar la mínima quantitat d’oxigen possible, ni una molècula més.
2.- Avançar lentament, perquè quan estàs al Món del Revés la velocitat no és important. Important és tenir una voluntat dura com el formigó.
3.- Estar sempre a prop d’una campana de bronze (composta de quatre parts de coure i una d’estany) afinada en dos terços de Do, o en el seu defecte per on passi un tren xiulant abans d’agafar una corba.
4.- Estar content: el Món del Revés és un estat d’ànim.
5.- Visitar els somnis d’aquells que ens recorden, però únicament si són somnis amb miralls, amb llacs gelats o amb muntanyes de sal.
6.- Ser com l’heli superfluid: molt fred, impossible d’aturar.
7.- Utilitzar només dos colors: el blanc (la neu, la sal) i el taronja (tota la resta).
8.- Utilitzar ocasionalment el color negre (la nit, un gat, l’ombra de l’ala d’un corb).
9.- Un mirall, un pont, la Lluna, el llac gelat. Llocs on la nit pot ser molt llarga.
10. – Tots aquests Propòsits es resumeixen en un únic Propòsit: per tornar una vegada i una altra al punt inicial, cal passar, una vegada i una altra, pel punt final.

|cada setmana un nou capítol|

Comparteix:
Altacapa