David Callau al Tinglado 1 del port de tgn

david-callau

El Tinglado 1 del port de Tarragona és un lloc difícil que exigeix molt als artistes que hi exposen. David Callau se’n surt força bé. Algunes obres resulten notables, especialment les menys pictòriques, altres estan bé però potser hauria calgut fer una selecció més rigorosa per evitar repeticions o peces interessants però de menor qualitat. Bones influències d’autors americans, del món del còmic o el cinema –com ara Tim Burton– que han estat digerides amb profit.

M’ha resultat difícil entendre quines eren les intencions de l’artista a l’hora de titular les seves obres. Quan tingui ocasió li preguntaré.

Comparteix

Altacapa

2 Comentaris

  1. Hola!!!era azufaifa!??!,como no se nos había ocurrido antes,?con expresiones como “eres más guapo que una azufaifa” o “te contoneas como una azufaifa”,que bien viene de vez en cuando blockear por tu blog para estar al tanto de como la gente trabaja en el iot,sufriendo las inclemencias del entorno,sediento,para dar al resto de los mortales frescura cultural,VIVA L’Aliga de bosques…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *