26
set.

David Callau al Tinglado 1 del port de tgn

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2009

david-callau

El Tinglado 1 del port de Tarragona és un lloc difícil que exigeix molt als artistes que hi exposen. David Callau se’n surt força bé. Algunes obres resulten notables, especialment les menys pictòriques, altres estan bé però potser hauria calgut fer una selecció més rigorosa per evitar repeticions o peces interessants però de menor qualitat. Bones influències d’autors americans, del món del còmic o el cinema –com ara Tim Burton– que han estat digerides amb profit.

M’ha resultat difícil entendre quines eren les intencions de l’artista a l’hora de titular les seves obres. Quan tingui ocasió li preguntaré.

Like this:
Share this:

2 Comentaris per "David Callau al Tinglado 1 del port de tgn"

1 | Javi paciente de Freud

setembre 27th, 2009 at 9:40

Avatar

Hola!!!era azufaifa!??!,como no se nos había ocurrido antes,?con expresiones como “eres más guapo que una azufaifa” o “te contoneas como una azufaifa”,que bien viene de vez en cuando blockear por tu blog para estar al tanto de como la gente trabaja en el iot,sufriendo las inclemencias del entorno,sediento,para dar al resto de los mortales frescura cultural,VIVA L’Aliga de bosques…..

2 | Altacapa

setembre 27th, 2009 at 21:53

Avatar

Ja saps que el Iot és un bon lloc per llegir la premsa el dissabte al matí, o qualsevol dia festiu… com ara Sta. Tecla.

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]