Eros+ismes al tinglado 4 del port de tgn

eros1

eros2

Organitzada per (art) Catalunya i comissariada per la crítica d’art Raquel Medina de Vargas, inclou obra dels artistes següents: Vicent Alamar, Buenaventura Anson, Artigau, Miquel Barceló, Rafael Bartolozzi, Beneyto, Beatrice Bizot, Concha Bravo, G. Carbó Berthold, Pablo Bruera, Cesc (F. Vila Rufas), Modest Cuixart, Xavier Deltell, Eleazar, Lourdes Fisa, Diego Gadir, Estela Garcia, Grau Garriga, Guinovart, Ramón Herreros, Gregorio Iglesias, Antoni  Llobet, Mart Marzo, Xan Medina, Minguell, Niebla, Jordina Orbañanos, Perico Pastor, Lidia Pérez, Picasso, Pla-Narbona, Portilla, Agustí Puig, Gerard Roses, Rómulo Royo, Rosa Torres, Uclés,  Xaus.

La selecció d’artistes m’ha semblant bona, però hi ha obres molt dispars, en algun cas d’una forma una mica forçada. Potser no tinc massa clar que és l’erotisme, ni sabria fer una definició exacta, però jo diria que quan ho veig davant meu  puc dir vaja això és eròtic… clar que potser alguns troben que un paisatge nevat és força eròtic. També crec que tractant-se d’una exposició de tesi es fa necessari alguna mena de text explicatiu que justifiqui la línia de treball (o línies de treball) que ha seguit la comissària. O potser un fulletó de mà (el dia que vam visitar la mostra amb el BB i els seus amics no n’hi havia cap a la vista),  que ajudi a entendre el que estem veient, especialment considerant que es tracta d’una mostra que pretén acostar l’art contemporani a un públic més ampli. Això sí, el catàleg està força bé.

eros3

[la imatge de d’alt és una captura de vídeo del treball de Lídia Pérez]

[fins el 4 d’octubre al Tinglado 4 (Tarragona) i del 16 d’octubre al 15 de desembre a l’Espai d’art contemporani la Sala (Vilanova i la Geltrú)]

Comparteix:
Altacapa