Coses a fer per BCN quan no tens entrades per l’Offf

Descartada la idea de passar el dia al festival Offf de net.art (entrades esgotades fa dies) ens deixem portar per l’instint i fem això:

mitoraj.JPG
– Anem a la Rambla i veiem les escultures d’Igor Mitoraj. Em vaig interessar per Mitoraj quan em va parlar d’ell l’escultora d’origen italià Beatrice Bizot (que per cert exposa aquests dies a la galeria Carme Espinet de BCN). Mitoraj recupera el concepte d’escultura monumental, amb aspectes clàssics i un component surrealista molt estimulant.

estamperia.JPG
– Ens deixem caure per l’Estamperia d’Art de la plaça del Pi, que aquesta setmana tanca. La va obrir la família Artigues l’any 1789, i era la darrera que quedava a Barcelona. Comprem una estampa de Sant Benet per un amic que hi confia molt en les bondats d’aquest sant. (Recull de noticies sobre l’Estamperia del Pi en el bloc de Guillem Carbonell).

– Visitem la galeria Trama, on ens interessem per les obres de l’escultor Enrique Asensi (Valencia, 1950) que té estudi al Camp de Tarragona. Preus molt bons i obres impactants.

– Aconseguim invitacions per al Loop.
– Coses que comprem: una bossa, una samarreta per al BB, un llibre (Soñar la realidad, Sergio Pitol, Debolsillo, 8,95 €).
– Idees que agafo: fer sticks amb el logo d’Altacapa, serigrafiar samarretes (que fa temps que no practico) amb la imatge del vaixell d’Ernest Shackleton.

Comparteix:
Altacapa