El carrer dels sonets, al Centre de Lectura de Reus

sonets

Finalment he pogut visitar la vídeo instal·lació El carrer dels sonets al Centre de Lectura de Reus. Una agradable sorpresa. Això sí: cal passar una estona a la sala si es vol captar l’atmosfera que els artistes han creat.  Després de tot jo diria que de Shakespeare (37.200.000 entrades en google) ja s’han dit la tira de coses. Només per llegir una selecció dels treballs publicats sobre aquest tema caldrien uns quants anys.

sonets2

“Una proposta del Col·lectiu En Veu Alta, l’artista Salvador Juanpere i Juandesafinado Produccions. Presentació literària a càrrec de John Style, professor de Literatura Anglesa i degà de la Facultat de Lletres de la URV. Col·lectiu EN VEU ALTA: Montserrat Auqué, Dolors Esquerda, Lluís Figuerola, Xavier Filella, Jordi Francesch i Dolors Juanpere. Coordinació: Xavier Filella. Juandesafinado Produccions: Jesús Llungueras i Carles Pitarch”

[fins l’11 d’octubre de 2009 a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus, c/ Major, 15 de Reus.
Dijous 8 d’octubre a les 20 hores: presentació del catàleg en dvd de la mateixa exposició]

[produït pel Centre d’Art Cal Massó de Reus i Juandesafinado Produccions. En coproducció del Festival Shakespeare de Mataró 2009 i la Diputació de Tarragona i en col·laboració del Centre de Lectura de Reus i el col·lectiu EN VEU ALTA]

[gràcies Elena per la info…  i per proposar-me la visita]

Comparteix:
Altacapa