L’escola d’ahir i la d’avui

rubio-i-ors-21

Vaig estar divendres a la nit a l’acte central de celebració dels 85 anys de l’escola Rubió i Ors de Reus, al Palau Bofarull, on també s’inaugurava un exposició que recull la història d’aquesta escola. Per l’escenari van passar un bon grapat d’exdirectors i exdirectores, pares i mares, alumnes i exalumnes. A banda de responsables polítics de les diferents institucions que tenen competències en educació.

Montserrat Esteve va ser directora entre els anys 1981 i 1987, anys difícils en què com qui diu s’havia de fer tot de nou. Em va agradar el que va dir Montserrat Esteve d’alt de l’escenari, ella ho té clar:  l’educació avui dia és molt millor que la d’aquells temps. Sense cap nostàlgia pels anys passats.

Una passejada per l’expo ens permet constatar com han canviat les coses en el món de l’educació ens els darrers anys. De fet alguns materials escolars que només tenen 15 o 20 anys han envellit bastant malament.

rubio-i-ors-3

rubio-i-ors

[Palau Bofarull: Passat i present del col.legi Rubio i Ors fins el 30 d’octubre de 18 a 20 h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *