Agustí Gutierrez: El sueño teje el mundo

 

longus096.jpg

Fa unes setmanes em va arribar a les mans aquest llibre pòstum de l’activista cultural Agustí Gutiérrez (Madrid 1965-Tarragona 2006) i aquests dies he enllestit la seva lectura. L’han coeditat el seus amics de Silva Editorial (Manolo Rivera) i la Tertulia de Poesía Mediona 15 (Juan Carlos Elijas signa el pròleg). La veritat és que la nostra relació va ser superficial: coincidíem en la presentació del llibre d’algun conegut comú, o un disc, o després d’una actuació dels Zarppa’s (moltes vegades a La Vaquería), o en alguna memorable festa d’estudiants. Al final de la nit, recolzats sobre la barra del bar de torn, amb una cervesa a les mans, ens passàvem llargues estones xerrant. L’Agustí era un paio intel·ligent, cosa molt d’agrair avui dia, amb coneixements profunds de molts temes, i sempre amb l’afany de treure la cultura dels museus, de les esglésies i dels llibres per a continuació dinamitar museus, esglésies i llibres.

Es pot trobar a llibreries de Tarragona i aquí.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *