24
juny

Nit de Sant Joan

Escrit per : Altacapa Categoria: Altacapa l'any: 2007

santjoan1.JPG

La nit de Sant Joan és una de les millors de l’any, és el preludi per les vacances d’estiu, que és l’estació de l’any que més m’agrada. Ens trobem tots els germans a casa dels pares i fem una barbacoa, també hi ha els oncles i les ties, els avis, els nebots i alguns amics. Unes 25 persones. Xerrem, expliquem acudits, mirem vídeos i fotos, cantem amb el Karaoke, i tirem coets. També m’agrada quan abans de marxar apaguem els llums i tots els assistents encenem bengales i les belluguem per sobre del cap. L’aire fa olor a pólvora i la canalla xala molt.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Nit de Sant Joan"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]