17
jul.

Amb l’Aureli Ruiz

Escrit per : Altacapa Categoria: Artistes i creadors|Exposicions l'any: 2007

aureliruiz_bloc.JPG

Penso que hi ha dues classes d’artistes, els que veuen el got mig buit i els que el veuen mig ple. Els primers es conformen amb el que coneixen i procuren no sortir-se’n d’una ratlla molt recta que encadena cada treball amb el precedent seguint sempre passes conegudes i conformistes, per als segons cada obra és una aventura que els empeny a continuar investigant, que els fa plantejar-se nous reptes i ser molt crítics amb el que fan a cada pas. L’Aureli Ruiz, amb qui passo la tarda visitant l’exposició de les seves obres a Cal Massó i al Centre de Lectura de Reus, veu sempre el got mig ple. Idees molt senzilles resoltes de forma brillant, peces que es caracteritzen per l’ús de materials innovadors, i una cosa present en el seu treball i que trobem a faltar en molts artistes: reflexió.

Like this:
Share this:

1 Comentari per "Amb l’Aureli Ruiz"

1 | un

juliol 24th, 2007 at 11:08

Avatar

hi vaig anar amb una crítica d’art francesa i li van semblar una presa de pèl

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]