Santa Tecla / llibres

Inici de temporada artística –i literària— amb presentació de llibres i actes que coincideixen amb les festes de Santa Tecla (a Tarragona) i la Misericòrdia (a Reus).  Aquí van dos llibres a la presentació dels quals he pogut anar:

llibre-ball-de-diables_0

Ball de Diables Infantil de Tarragona (Ed. Ball de Diables de Tarragona, 2010) és un petit llibre que descriu, amb text d’Enric Garriga i Xavier Ribera i dibuixos d’Ana Tellaetxe, la història i els elements més significatius del Ball de Diables. Un llibre infantil per conservar.

llibre-ball-de-diables

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

paraula-de-tecla_0

Enric Garriga, Mariona Savall Rebull i Marina Massaguer Comes han escrit a sis mans Paraula de Tecla: vocabulari de les festes de Santa tecla [Arola editors, 2010. 168 pàg, 16 €][Per cert, gràcies per l’exemplar!]. Un llibre fet amb metodologia científica i que es llegeix la mar de bé. Un glossari per consultar quan arriben les festes de Santa Tecla… i sempre que calgui. La presentació, a càrrec de Josep Bargalló i els autors, em va agradar per què no és fàcil parlar de llengua sense avorrir l’audiència, i a més a més crear interès.

paraula-de-tecla

Comparteix:
Altacapa