Strobe 2010

strobe

Benvolguts amics,
La sisena edició del Festival Strobe de Vídeo i Art Digital, seguint el model iniciat el 2009, gira al voltant d’un eix temàtic que, de manera transversal, recorre les diferents activitats que configuren el programa de Strobe’10. Una exposició, un concert audio-visual, dos tallers, un debat en format programa de TV  i un espai de documentació són els diferents ítems que ompliran de llum, so i sentiment la primera edició que el festival realitzarà a la nova seu del Centre d’Arts Visuals d’Amposta.
En aquesta sisena edició del festival Strobe participen una dotzena d’artistes d’àmbit local, nacional i internacional que presenten treballs principalment de vídeo ja existents i alguns produïts per a l’ocasió. En tots ells trobem una aproximació al vídeo des de plantejaments propers al documental, obres on es fa palesa la pulsió de sortir a fora i confrontar el món per aventurar-ne lectures singulars i teoritzar sense complexes.
Els actes d’inauguració d’Strobe tindran lloc a partir de les 18 h, el dissabte dia 18 de desembre:
18 h. Taula rodona amb els artistes: Toni Serra, Divina Huguet, Teresa Martí, Sebastien Seifert, Rafaël i Elias León.
19 h. Inauguració oficial de Strobe 2010. Visita guiada a càrrec de Blai Mesa, comissari de l’exposició.
20 h. Concert audiovisual a càrrec de Rafaël (www.leafar.be). Refrigeri

[Organitza: Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i Hangar.org][Lloc: Centre d’Arts Visuals d’Amposta][Fins el dia 6 de febrer de 2011][gràcies Blai per la info!]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *