Programa d’Art Multimèdia (PAM) 2010

postcapital

L’Archivo Postcapital (1989-2001) es va presentar per primera vegada el 2006 al centre La Virreina-Exposicions de Barcelona, com a part del projecte Postcapital. Actualment l’arxiu inclou més de 250.000 documents que Daniel G. Andújar ha compilat des d’Internet durant gairebé una dècada de treball creatiu. Aquests materials, entre els quals hi ha publicacions, peces de vídeo, àudios i bancs d’imatges, tracen una àmplia radiografia de les transformacions geopolítiques i de la situació de les ideologies comunistes i capitalistes en el període comprès entre la caiguda del Mur de Berlín i l’atemptat a les Torres Bessones de Nova York.
L’Arxiu Virtual de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra és un arxiu audiovisual, on line i dinàmic, de la memòria local, amb entrevistes en vídeo, fotografies i texts relacionats amb la comarca i els seus habitants. El projecte s’adreça a preservar la memòria de la gent gran i a integrar les històries dels nouvinguts en aquesta memòria local.

[Divendres 17 a les 19h al Centre d’Art Cal Massó | Reus][En el marc del PAM_10, presentació dels projectes d’arxiu online: Postcapital i Arviu Virtual][Gràcies Helena per la info!]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *