Lluc Queralt, Display 4

lluc-queralt-display

Encara no heu vist el nou treball del Lluc Queralt? No tardeu, és efímer! Forma part de les obres seleccionades dins del Display 4, que organitza l’Associació Cultural Laboratori Visual. El títol genèric de la proposta del Lluc és Vade Retro.

“Al casc antic de Tarragona es poden veure encara imatges de caràcter religiós per carrers i carrerons de la Part Alta. Figures de verges, sants, monges o arquebisbes apareixen en petits altars il·luminats o velles estampes incrustades a les portalades centenàries. Amb Via Crucis prentec transportar i reinterpretar aquesta imagineria a la part baixa de la ciutat on aquest tipus d’escenes són inexistents. A través de manipular aquestes imatges, afegint diferents registres icònics i conceptuals s’aconsegueix descontextualitzar-les sense profanar-les, donant-los una presència extranyament sacra, però allunyada del univers simbòlic del missatge clerical” (Lluc Queralt)

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *