Jordi Abelló al Centre D’Arts Santa Mònica

jordi-abello-00

L’artista reusenc Jordi Abelló inaugurarà el 12 de juliol a les 19.00h. el seu nou treball –Mirall Negre (Alè) i Nova Història de l’Art– al Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, a la Sala Balcó. Aquest nou projecte de Jordi Abelló consta de dos videoprojeccions inèdites que s’exposaran a  l’Arts Santa Mònica
“Fa temps –explica l’artista- que divideixo el meu treball en treballs pictòrics i treballs teòrics. Aquests últims són una reflexió pràctica al voltant de la pintura i del món de l’art, que busquen explicar el que m’interessa i m’atreu. La majoria estan plantejats en format videogràfic i intenten aportar reflexions metafòriques i alguna vegada poètiques per tal d’explicar i intentar atrapar allò inexplicable que atresora l’art”. [extret de la nota de premsa][Allí ens veurem!]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *