The Pelican Brief

barbacoa
Els llargs caps de setmana de novembre donen per moltes coses: preparar una barbacoa amb els amics, endreçar l’hortet, ordenar llibres i revistes, llegir la premsa amb tranquil·litat i comprovar que en temps de crisi els diaris editen suplements especials dedicats a “la mujer que es pura tendencia” (bossa de mà 1.150 €) quan no ho fan sobre –per exemple– ciència o tecnologia, comprovar també que els diaris han suprimit les pàgines dedicades als nens i han augmentat les dedicades a la “vida social”, també és pot passar la tarda veien la TV i comprovar que mentre els canals es van oblidar de retransmetre el mundial d’atletisme –i pràcticament no van informar en els espais esportius– dediquen hores i hores a retransmetre el mundial de motociclisme o de F1. Clar que amb sort pots ensopegar bones pel·lícules, com The Pelican Brief (Alan J. Pakula, 1993).

També pots anar a l’armari dels mals endreços i recuperar els vells discos de jazz…

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *