L’any que vaig viure “on line”

peus.jpg

Suposo que aquesta nit faran l’inevitable resum de l’any en “Informe Semanal” (TV1), a la ràdio ja n’he sentit uns quants, i també els diaris en treuen el seu remix particular, sobretot els suplements dominicals. Tenim tendència a fer una mena de balanç personal de com a anat l’any. Jo he donat una ullada a les cançons que he incorporat a l’ipod aquest darrers 12 mesos: de hardcore a balades tendres de Craig David. Una mica de tot, com la  vida diària. Per mi aquest any ha estat, per moltes raons, molt bèstia. Quan dic bèstia, en refereixo a que ha estat un any de molts canvis. Penso que la majoria bons.
També ha estat l’any que he posat en marxa aquest bloc, que va començar com un experiment relacionat amb la reflexió sobre el món de l’art, i que s’ha anat consolidant lentament, sumant cada dia més visitants (moltes gràcies!). Espero introduir algunes millores que el facin més atractiu.
I ara començo una setmana de vacances, i com que no m’emporto l’ordinador estaré tots aquest dies off line. Però si tinc oportunitat i trobo alguna cosa interessant per explicar, ho faré.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *