Artiga (octubre 2012)

artiga-17-tarragona-revista-dar-i-pensament-contemporani

Demà surt al carrer el número d’octubre d’Artiga (Revista d’Art i Pensament Contemporani) i ja van 17. Es distribueix amb el diari El Punt-Avui i en diferents centres i galeries d’art:

Tarragona:  CA Tarragona Centre d’Art, Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Centre d’Estudis de la Imatge, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus:  Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal.

CONTINGUTS
TEMA DE DEBAT: La crítica d’art. El crític com a artista. La crítica d’art, expandida i desplaçada. Lectures d’estiu. Inclou articles dels participants al seminari “T’agrada criticar?”: La força de la sensibilitat. Què amaguen les banderes?. Marca d’aigua de Sergi Aguilar, un exemple d’escultura commemorativa. EXPOSICIONS: Cartografies del desig, Bouchra Khalili “Wet Feet”. Gervasio Sánchez, Antologia. DESTACATS: Premi Salou de Recerca Pictòrica, Joan Casals, “Fhar 1”, Pep Escoda, Marie France Veyrat, Gemma Molero, Àlvar Calvet, Joan Cunillera, Dominika Berger, Joaquim Chancho. PUBLICACIONS: Alfred Porres Pla, Obert per Reflexió. MIRADA EXTERIOR: Els paisatjes dels arqueòlegs “Orígen” Bleda y Rosa. Les biennals no funcionen encara. L’Escola de Kassel, potser. INICIATIVES: Eufònic, Festival d’art sonor i visual de les Terres de l’Ebre. Cicle d’exposicions de l’Aula d’Art.

[aquí la podreu consultar]

Comparteix:
Altacapa